MR och en lång dag på sjukhuset

Måndagen den 23 mars
Idag så var det dags för den planerade magnetröntgen som avslutar block 3. Dagen började med en narkosbedömning kl 09.30. Detta är mer eller mindre standard då man vill undvika komplikationer under tiden John var sövd. Kl 10.00 var det dags för provtagning på mottagningen på avdelning Q84. En liten "hälsokoll" för att se att Johns värden inte är allt för dåliga efter senaste cytostatika behandling.
Planerna var att Johns MR skulle starta kl 13.00 men det blev flyttat till 14.30.
Runt 16.30 så vaknade John upp på en avdelning som heter uppvaket. John brukar vara rätt så medtagen efter en sövning och John och Malin kom inte upp till avdelning Q84 förrän runt 18.00. Väl där var det egentligen bara att vänta att Johns mående var så pass bra att vi kunde åka hem. John var dock väldigt varm och det visade sig att han hade feber. Efter en titt på morgonens prover så bedömde dock läkaren att det inte var någon fara med att åka hem. Troligtvis är det något virus som John snappat upp.

Runt 20.00 tiden lämnade vi äntligen sjukhuset för denna gång men frånvaron blir inte långvarig. På onsdag är det ett möte med svar från dagens MR och på torsdag så är det njurfunktionstest på förmiddagen och hörsel och balansundersökning på eftermiddagen. Så även om John inte har någon planerad behandling just nu så är det väldigt mycket sjukhus ändå vilket är jobbigt men nödvändigt. John kämpar och det måste vi också göra. Vi gör allt för John!

/Mike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar