Hörselkontroll, nytt blod och Nalle Puh

Fredagen den 27 mars
Jag och John är på sjukhuset idag igen. Vi har varit på sjukhuset varje dag den här veckan utom i tisdags. Kontroller, möte med läkare och nu idag, hörselkontroll och nytt blod. Som vanligt efter en kur så sjunker Johns blodvärden och nytt blod behövs. Vi får se om han även ska få en laddning trombocyter som också brukar ligga på eller gå under gränsen.

John sitter och tittar på Nalle Puh just nu och mår sådär. Han är mera trött än vanligt och han mår illa och kräks lite mer än vanligt. Vi får hoppas att nytt blod och om så är fallet, trombocyter ska hjälpa honom att må lite bättre. Det är viktigt att John mår bättre och blir så frisk och stark han bara kan nu inför högdosbehandlingen. Vi har fått en preliminär startdag för behandlingen vilket är måndagen den 6 april. Vi kommer att få information på torsdag nästa vecka om vad högdosbehandlingen betyder och vad vi kan förvänta oss. Vi har dock hört oss för och det ser ut som 3-4 veckors isolering och ett riktigt tuff period för John. Mycket tuffare än tidigare block och behandling. Men John är duktig och kämpar på och jag vet att han kommer att kämpa på och klara det med.

Nu väntar vi bara på att de tre timmar som det tar att få blod ska vara över så att vi kan åka hem och träffa mormor och morfar som kommer på besök i helgen.

/Mike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar